főoldal | szolgáltatások | partnerek | típusok | akciók | kapcsolat | adatkezelés | www.opel.hu

Szerviz csereautó
Bérautó
Hosszú távú    autóbérlés
Tartós bérleti    szolgáltatás
Flotta-üzemeltetés

Budapest régió
Észak-Kelet régió
Észak-Nugat régió
Dél-Magyarország
   régió

Az OPEL típusai.

Aglia - Minden, ami belefér!

Az új Agila igazi családtag, mellyel élmény a közös kirándulás, a parkolás, sőt a nagybevásárlás is. Praktikus megoldásokat
rejtő mikró egyterű, gazdag kényelmi és biztonsági felszereltséggel.

 

Corsa - A felnőtt kisautó

Bemutatjuk az új Opel Corsát. Tizenhét évvel az első modell utcai megjelenése után a Corsa óriásit fejlődött. Ma erősebb, nagyobb és sportosabb, mint ezelőtt bármikor. Az új Corsa kategóriájában régi korlátokat dönt le. Ezen a honlapon rengeteg információt fedezhetsz fel a remekbe szabott új Corsáról, ráadásul mindez csak egy kattintásnyira van!

 

Astra Classsic II

 

Astra - A minőség jog, nem kiváltság.

Miért élne korlátok közt? Válassza az Önnek legmegfelelőbb modellt, az Astrát! Ez az autó teljesítményével, stílusával, kezelhetőségével teljességgel az Ön igényeihez igazodik, és mindeközben tágas, gazdaságos, biztonságos és megfizethető. Az Astra arra termett, hogy az Ön igényeit és anyagi lehetőségeit együttesen figyelembe véve nyújtsa a legjobbat.

 

Vectra - Újult erővel!

A Vectra arra született, hogy beváltsa a minőség, a megbízhatóság és a biztonság ígéretét, hogy Önnek az úton is minden sikerüljön. Ahogy Ön azt az élet más területein megszokta.
A Vectra kényelme akkor válik nyilvánvalóvá, amikor elhelyezkedik az állítható magasságú vezetőülésben, igényeinek megfelelően beállítja a kormányoszlopot és beindítja a motort. Hogy Önnek csak a vezetésre kelljen figyelnie, a rádiós magnó kezelőszerveit a kormánykeréken helyeztük el, az utastér kellemes hőmérsékletéről pedig az elektronikus klímavezérlő egység gondoskodik.

 

Zafira - Kompakt kívülről, kisbusz belülről

Bemutatjuk az Opel egyterűjét, ami egy teljesen új kategóriát képvisel.
A kompakt kisbusz akár hét személyt is képes befogadni. Tágas belső tere – az ülések eltávolítása nélkül – 15 másodperc alatt alakítható át kétüléses teherszállítóvá. Ám nem csak a tágas belső térről van szó. A Zafira egy kompakt személyautó fürgeségével és kényelmével is büszkélkedhet. Egy kisbusz, amivel gyerekjáték a parkolás!

 

Corsa Van - Az ideális kisáruszállító

A városi áruszállításra kiválóan alkalmas kisautó nemcsak megújult külsejével, hanem térkínálatával és felszereltségével is vonzó lehet a vállalkozások számára. A Corsa Van a tökéletes példa arra, miként lehet párosítani a kis külső méreteket a maximális térkihasználással.

 

Astra Van - Bízza rá a nehéz munkát!

Nem hivalkodó külsejével, hanem kényelmével és gazdaságosságával vívta ki a szakma és a vásárlók elismerését. Az autó raktere 1600 literes, hasznos teherbírása 475 kilogramm, és az alacsony, mindössze 575 milliméteres küszöb magasságnak köszönhetően könnyen rakodható.

 

Combo Cargo - Variálhatóság és dinamizmus

A kis dobozos látványosan átalakult, az új Opel Combo már nemcsak haszonjárműként, hanem családi- és szabadidőautóként is kiugró sikerre számíthat. Az úgynevezett Monocab kialakításnak köszönhetően a kocsi utas- és raktere harmonikus egységet alkot. Csomagtere 3200 liter, maximális terhelhetősége 810 kilogramm, az utasülés előredöntésével akár 2,7 méter hosszú áru is elhelyezhető benne, a kerékdobok között pedig még egy euroraklap is kényelmesen elfér.

 

Vivaro - Gömbölyű az embernek, szögletes a rakománynak.

Akik ráuntak a haszonjárművek egysíkú szögletes formáira, örömmel tapasztalhatják, hogy a Vivaro izgalmas külső és belső designja szakít a puritán hagyományokkal. A Vivaro több, mint egy hétköznapi munkahely. Gömbölyű, ahol az emberrel áll kapcsolatban, szögletes, ahol a rakománnyal.

Movano - Csapatának fontos tagja

Az Opel új haszongépjárműve a legsokoldalúbb személy- és árufuvarozási követelményeknek is megfelel. Ami a kialakítást, a kényelmet, a funkcionalitást, a biztonságot és a megbízhatóságot illeti, a Movanót nehéz túlszárnyalni. A modell számtalan különböző karosszériaváltozatban kerül forgalomba, ennek köszönhetően bármilyen munkaterületen megállja a helyét.

 

 
 
Rentpont Kft